Meld fra om farlige forhold

Ser du noe som er feil eller oppfatter som farlig i nærheten av strømskap og strømlinjer ber vi om at du melder fra til oss så fort som mulig.

Selv om våre utemannskaper stadig er på farten for å kontrollere at anlegg og installasjoner er i orden, kan det dukke opp skader vi ikke oppdager med en gang. Om vinteren kan for eksempel et strømskap få brøyteskader som ikke er synlige før snøen smelter bort om våren. Hærverk og påkjørsler er også skader vi ønsker å rette opp i. 

Flere farlige forhold kan være:

Slik melder du fra om farlige forhold 

Oppdager du noen feil eller skader blant eksemplene over, er det viktig at du melder fra til oss. Jo mer informasjon du kan gi oss, desto raskere kan vi iverksette riktige tiltak. 

  • Ved livsfarlige og akutte observasjoner ber vi om at du ringer oss på 22 44 10 40 (Oslo/Viken) eller 62 12 30 00 (Innlandet)

  • Her kan du melde fra om farlige forhold ved å sende opplysninger sammen med et bilde

Les mer om hvilke farlige forhold du bør følge med på, både utendørs og inne.

Husk å alltid holde avstand til strømførende ledninger – de kan være livsfarlige å komme i kontakt med!  

Slik jobber vi i ekstremvær

Som regel er det været som har skylden for langvarige strømbrudd her i landet. Ekstremvær kan imidlertid skape livsfarlige forhold, noe som gjør feilretting til et utfordrende og krevende arbeid.

Strømbrudd: Dette er de vanligste årsakene

Det er kjedelig å oppleve et strømbrudd, men det er ikke alltid til å unngå.

Vår samfunnsrolle

Elvia leverer strøm til Oslo, Innlandet og Viken, men vår samfunnsrolle handler om mer enn å sørge for at du kan slå på kaffetrakteren om morgenen. En sikker strømforsyning inkluderer også bærekraftige og energieffektive løsninger for en elektrisk fremtid.