Espen oppdager Elvia

Vi utfordret manusforfatter, skuespiller og komiker, Espen Lervaag, til å lage en serie med korte episoder for å hjelpe oss med å forklare hva vi i Elvia egentlig jobber med. Gjennom fire episoder skal vi følge Espen når han tar for seg temaene elsikkerhet, nettleie, og drift og vedlikehold.

Her kan du se den første filmen, hvor Espen tar for seg elsikkerhet.

Hvis du skal pynte utendørs med stemningsfull utebelysning, enten det er noen få lys i hekken, slik som Espen Lervaag, eller en omfattende lysdekorasjon på huset, er det flere ting du bør tenke over før du setter støpselet i kontakten og tenner lysene.

Følg med videre, flere episoder kommer.

Hvem er Espen Lervaag?

Espen P. A. Lervaag er gift og har to barn på tre og fem år. For tiden driver han og bygger et nytt hus til familien. I tillegg til å være familiemann er Espen komiker og manusforfatter. Mange kjenner han fra Instagram der han humoristiske innlegg og memes. Espen har jobbet som manusforfatter på flere populære TV-program og show, som for eksempel Torsdag kveld fra Nydalen, Else og Raske Menn. I tillegg hadde han hovedrollen i TV-serien Maniac, som forøvrig er kjøpt opp av NetFlix, som igjen har laget en amerikansk versjon med samme tittel.

Hva har Espen lært om Elvia?

I forbindelse med samarbeidet med oss i Elvia spurte vi Espen om hva han har lært om Elvia. Espen trekker frem tre ting.

– Jeg har lært at jeg må skjerpe meg når det gjelder bruk av skjøteledninger, og at det faktisk er forskjell på ledninger du kan bruke inne og ute.
– Før visste jeg ikke forskjellen på strøm og nettleie. Nå vet jeg at nettleien går til vedlikehold og hele infrastrukturen fra strømmen blir produsert, til den sitter veggen hjemme hos meg.
– Jeg har også lært at det lønner seg å være bedre forberedt på strømbrudd enn bare å ha bokser med Spaghetti á la Capri i bakhånd.

Ansatte i Elvia resepsjon

– Mange skjønner ikke forskjellen på nettleie og strøm

Kunderådgiver Kjersti (27) forteller at det er mange som ringer kundesenteret til Elvia for å få forklart forskjellen på nettleie og strøm en gang for alle. Noe hun har full forståelse for.

Ansatte ved kundeservice jobber

– Jeg trives veldig godt i jobben min

Særlig ved strømbrudd er det hektisk aktivitet på kundesenteret til Elvia. Det kan kunderådgiver Marianne (27) skrive under på, men hun har full forståelse for at kundene tar kontakt.

Knut kundeservice

– Vi jobber for at alle skal ha en stabil og sikker strømforsyning

Kunderådgiver Knut (26) synes det har vært spennende å få oppleve fusjonen og sammenslåingen mellom Hafslund og Eidsiva og overgangen til nettselskapet Elvia. Han trives godt i jobben sin.