Hei, vi er Elvia

På tampen av 2019 ble det klart at Hafslund Nett og Eidsiva Nett skulle bli Elvia. I juni 2020 rullet vi ut Elvia-navnet, ny merkevare og nye nettsider. Her kan du lese hva alt dette betyr for deg som er kunde hos oss.

Tilstede i din hverdag: Det magiske på

Helt i starten av 2019 sendte vi ut en kundeundersøkelse der vi spurte alle Hafslund Nett- og Eidsiva Nett-kunder om hvordan dere oppfatter oss og hva vi må bli bedre på. Her har vi fått mange gode tilbakemeldinger, både positive og negative. Disse tilbakemeldingene har vi brukt for å forme vår nye merkevare Elvia og samtidig skape noen løfter for hvordan vi ønsker å være og hvordan vi ønsker å bli oppfattet i fremtiden.

Vi skal være mer på. På samme måte som lyset slåes på i nattbordslampen, eller mobilen lades ved tilknytning i stikkontakten, skal vi være sømløst tilstede slik vi alltid har vært, men vi skal også bli flinkere på synliggjøre det for deg. Vi skal også vise mer av arbeidet som vi gjør og menneskene bak slik at det blir enklere å forstå hva nettleien går til.

Elvia består av ordene el og via. Navnet forteller at vi hver eneste dag forsyner over 2 millioner nordmenn med elektrisitet - vi sørger for at du er på i en elektrisk hverdag.

Hva betyr det for deg at vi har blitt Elvia?

I utgangspunktet har ikke sammenslåingen hatt noen andre konsekvenser enn at du nå forholder deg til Elvia istedenfor Hafslund Nett eller Eidsiva Nett. Utover det er det ingen endringer i din kundeinformasjon. Ditt målernummer, kundenummer og målepunkt-ID vil være det samme som tidligere.

Har du spørsmål om nettleie eller ditt kundeforhold?

Vi har samlet spørsmål og svar om oss og andre praktiske temaer på denne siden. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med oss.

Effektivitet og bedre løsninger for deg som kunde

Sammenslåingen av Eidsiva Nett og Hafslund Nett gir et betydelig større og mer effektivt nettselskap, noe som vil komme deg som kunde til gode. Samtidig har vi en ambisjon om å være et fremtidsrettet selskap, som vil ta i bruk ny teknologi, for å kunne levere løsninger kundene våre både ønsker og vil sette pris på. Her kan du lese mer om vårt samfunnsoppdrag og hvem vi er.

Alt er ikke på plass – ennå

Et viktig steg for å få på plass Elvia-merkevaren har vært å få på plass en felles nettside og viktige kontaktpunkter ut mot deg som er kunde. Vi har i løpet av 2020 fått på plass det viktigste, men det er fortsatt noen ting som ikke er helt på plass. Dette arbeidet fortsetter ut ut i 2021. Et eksempel på dette kan være at det mangler noe innhold på nettsidene våre eller at du får tilsendt noe med gammel logo.

Takk for tålmodigheten!

Møt våre ansatte

Hos oss møter du mange forskjellige mennesker med forskjellig bakgrunn og forskjellige roller. Her forteller 7 av våre medarbeidere litt om hvordan det er å jobbe i Elvia.

Vår samfunnsrolle

Elvia leverer strøm til Oslo, Innlandet og Viken, men vår samfunnsrolle handler om mer enn å sørge for at du kan slå på kaffetrakteren om morgenen. En sikker strømforsyning inkluderer også bærekraftige og energieffektive løsninger for en elektrisk fremtid.

For leverandører

Å bygge ut og vedlikeholde nettet i et så stort geografisk område som Elvias, er en omfattende oppgave. Det stiller store krav til oss som nettselskap, men betyr også at vi stiller strenge krav til våre leverandører. Vi ønsker leverandører som bidrar til selskapets utvikling.