Pris- og tariffstruktur for Elvia-kunder

Selv om Hafslund Nett og Eidsiva Nett nå har blitt til Elvia er det fortsatt noen områder det vil ta tid å samle – både internt og ut mot kunder. Et av disse områdene er struktur på nettleien.

Forskjellene i pris- og tariffstruktur vil mest sannsynlig vare frem til 1.1.2022. Grunnen til at det tar tid å få en felles pris- og tariffstruktur for hele nettområdet til Elvia, er fordi Eidsiva Nett og Hafslund Nett historisk har store forskjeller i måten man beregner nettleie, hvilke tariffledd kostnadene plasseres i og hvordan de ulike tariffleddene avregnes.

Det kommer også nasjonale føringer fra NVE for hvordan nettleietariffer skal utformes. Disse kommer mest sannsynlig til å gjelde fra 1. januar 2022. Derfor velger vi å finne gode felles løsninger på tariffspørsmålet innen denne datoen. 

Hvilke priser og tariffer gjelder for meg?  

Frem til vi får på plass en felles pris- og tariffstruktur for Elvia forholder du som kunde deg til de prisene du har i dag. 

  • Bor du i Viken eller Oslo? Da er du tidligere Hafslund Nett-kunde. Her finner du priser og tariffer for privatkunder og bedrifter.

  • Hvis du bor i Innlandet er du tidligere Eidsiva Nett-kunde. Her finner du priser og tariffer for privatkunder og bedrifter.

  • Er du usikker på hvor du var kunde før? Ta kontakt med oss på chat så hjelper vi deg.

Bestille eller si opp nstrøm og nettleie

Bestille eller si opp strøm og nettleie?

Skal du bestille strøm og nettleie til en ny bolig, eller si opp en aktiv avtale? Da bør du vite dette.

Elvia Jessnes 0D6A6280

Hva er forskjell på strøm og nettleie?

Lurer du på hvorfor strømregningen er delt i to? Da er du ikke alene. Her er forskjellen på strøm og nettleie.