Velkommen på jobb i vårt strømnett

Nå har vi endelig gått fra å være Hafslund Nett og Eidsiva Nett til å bli Elvia. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som har vårt strømnett som arbeidsplass.

Som du allerede vet ble vi Elvia med virkning fra 1. januar 2020, men nå har vi altså tatt i bruk det nye navnet vårt og den nye merkevaren. Det betyr at Hafslund Nett og Eidsiva Nett nå er historie. Elvia består av ordene el og via. Navnet kommer av at vi hver eneste dag forsyner over 2 millioner nordmenn med elektrisitet - vi sørger for at du er på i en elektrisk hverdag. Vi skal også vise mer av arbeidet som vi gjør og menneskene bak slik at det blir enklere å forstå hva nettleien går til.

Her kan du bli kjent med Elvia og hva vi jobber for.

Vi ønsker å bistå deg i arbeidshverdagen

Vi ønsker at Elvia.no skal være en kunnskapsbank for deg i din arbeidshverdag og gjøre deg bedre gjennom å dele våre beste råd og tips fra innsiden av bransjen. Derfor har vårt fokus frem til lansering av ny nettside, vært å gjøre noen forbedringer slik at det skal være tydeligere for deg hvor du finner det du trenger. 

Dette har vi har for eksempel jobbet med ved å tydeliggjøre innholdet som er spesielt for deg som er i bransjen. Dette har vi prøvd å gjøre basert på hvordan dere har brukt nettsidene våres tidligere, hva dere søker etter og hva du som proffaktør trenger i hverdagen, slik at vi kan gjøre din arbeidshverdag lettere. 

Vi kommer til å jobbe fortløpende med å få på plass mer aktuelt innhold for deg som proffaktør.

Ting som ikke er helt på plass ennå 

Når to store selskaper skal bli til ett er det mange ting som må på plass før vi virkelig føles som et selskap. Vi har forskjellige tekniske, digitale og praktiske løsninger som skal samkjøres. Nå har vi endelig fått på plass en felles nettside og en felles merkevare, men det er fortsatt noen ting som ikke er helt klart og som vil være en del av din hverdag og ditt forhold til oss

Her er noen ting du bør være klar over: 

  • Endring i pålogging for Installatører. For deg som er installatør i Oslo og Viken det viktig å vite at Hafslund Nett vil forsvinne som valgalternativ i Elsmart. Nå skal du velge Elvia. I tillegg vil alle referansenumrene begynne på EL i stedet for HN. For deg som er installatør på Innlandet er det ingen endringer, unntatt at du logger deg inn via elvia.no/proff. 

  • Tekniske krav. Det gjenstår fortsatt noe jobb med å felles tekniske krav på tvers av tidligere Hafslund Nett og tidligere Eidsiva Nett. Dette gjelder for eksempel teknisk beskrivelse av kabelgrøft. 

  • Innhold på nettside. Vi har fått på plass de viktigste tingene, men det kan hende at det mangler noe eller at noe er utdatert på Proff-sider i dag. Vi jobber med å få på plass dette utover høsten.