Elvia-fondet

Brenner du for prosjekter som hjelper barn og unge med fokus på inkludering, psykisk helse, bærekraft og miljø i lokalsamfunnet, kan du søke om økonomisk støtte på inntil 50.000 kr fra Elvia-fondet.

Som en del av vår samfunnsrolle ønsker vi i Elvia å spille på lag med foreninger og organisasjoner som har gode idéer til prosjekter og lavterskeltilbud til barn og unge. Vi ønsker å bidra til økt inkludering samt å støtte grupper som lett kan havne utenfor, uansett årsak. Her kan du se hvem som fikk støtte i 2024.

Spydeberg Frivillighetssentral fikk støtte til en interaktiv lekeplass.

Kriterier for tildeling av støtte

  1. Gis til prosjekter med varig verdi.

  2. Gis til lag, foreninger, stiftelser og andre organisasjoner i Elvias nettområde i Oslo, Innlandet, Akershus og Østfold.

  3. Prosjekter med fokus på barn/unge og/eller miljø vil prioriteres.

  4. Det kan søkes om midler inntil kr 50 000 kroner.

Det gis ikke støtte til: generell drift, livssyns- og politiske organisasjoner, prosjekter som allerede er påbegynte eller gjennomførte. Det gis heller ikke støtte til kommersielle formål med vinning for enkeltpersoner, sponsing av enkeltpersoner eller oppgaver som er det offentliges ansvar.

Fristen for å søke var 1. mai

Søknadsfristen for å søke om støtte fra Elvis-fondet er 1. mai hvert år. Alle søknader blir behandlet samlet etter at søknadsfristen er utgått. Rakk du ikke søke denne gangen blir det nye muligheter neste år. Søknadsskjemaet for tildeling 2025 åpner igjen i januar.

To seilbåter. Foto

Mange prosjekter i vinden

Vindskift er en frivillig interesseforening som jobber med integrering ved skape unike minner gjennom delte friluftsopplevelser for ungdom.

jenter på hester. foto

Kongsvinger rideklubb

Takket være støtten fra Elvia-fondet blir Kongsvinger Rideklubb lyst opp med nye lysstoffrør og lysarmaturer. Klubben har til daglig 120 aktive medlemmer som steller og rir hestene som klubben eier.

Mann på motorsykkel. foto

Oslo Motorsportsklubb

Oslo Motorsportsklubb er en av landets største klubber som driver med organisert motorsport. Klubben har aktiviteter innenfor både Speedway, motorcross og minimoto roll racing. Til daglig er det over 400 aktive medlemmer i klubben.

Barn i gymsal. Foto

Barneteater som gir glede og inkluderer alle

I Blaker finnes det et barneteater som skaper et trygt og kreativt fellesskap, hvor fokuset er vennskap og gode relasjoner.