Hjerterom på havet – et inkluderende samfunn

Vindskift er en frivillig interesseforening som jobber med integrering ved skape unike minner gjennom delte friluftsopplevelser for ungdom.

Vindskift har sitt hovedkontor i Oslo og i 2021 fikk de sin egen koordinator i Østfold, Mikael Khei. Han er en dedikert prosjektkoordinator og leder for Østfold-prosjektene. Han styrer en rekke initiativer med fokus på seiling og inkludering.   

Mange prosjekter i vinden 

Prosjektet som ble støttet av Elvia ga ungdommer en minneverdig opplevelse gjennom ukentlige seilturer. Vindskift Østfold ønsket å fylle hele sesongen, som er ut oktober. For å få til det søkte de støtte fra Elvia-fondet, og det ble gjennomført flere minnerike seilturer i høstsola rundt Sarpsborg

To seilbåter. Foto

Vindskift er helt avhengig av frivillig innsats for å gjennomføre aktiviteter.

Frivillighet er gull verdt 

Vindskift er en del av Norges Seilforbund og har tett samarbeid med lokale seilforeninger. Alle aktivitetene er gratis for deltagerne. 

Vindskift er helt avhengig av frivillig innsats for å gjennomføre aktiviteter. Mikael forklarer at Vindskift setter sammen et nettverk av båteiere og seilere, samt frivillige og kommunale organisasjoner i Østfold, som jobber med ungdom. Gjennom dette partnerskapet skaper vi glede og mestringsfølelse hos ungdom som trenger det mest. Slagordet til Vindskift er: Hjerterom på havet - et inkluderende samfunn. Her kan du lese mer om Vindskift.

Trenger støtte for å gjennomføre aktiviteter 

Siden dette er et lavterskeltilbud som skal være gratis for alle å være med på, trenger Vindskift støtte.  

- Nå jobber vi med å søke midler fra kommunene og andre aktører for å sikre aktiviteter gjennom sommeren. På spørsmålet om de kommer til å søke Elvia-fondet igjen, er svaret enkelt. Ja! Jo flere vi har på laget, jo bedre avslutter Mikael.   

Fristen for å søke er 1. mai

Søknadsfristen for å søke om støtte fra Elvia-fondet er 1. mai hvert år.