Jobb i Elvia

Elvia tilbyr et bredt spekter av ulike stillinger. Alt fra energimontører til IT-folk passer inn hos oss. Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Elvia og hvilke stillinger vi kan tilby.

Vi du starte med å se en film om oss? Husk å ha på lyd!
ledige stillinger elvia

Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange. På denne siden kan du lese eksempler på ulike stillinger vi lyser ut, kompetanse vi ofte ser etter og ledige stillinger.

Ansatte i Elvia. foto

Student eller nyutdannet?

I Elvia er mulighetene mange. Hos oss har vi medarbeidere i et bredt spekter, både når det kommer til oppgaver, roller, kunnskap og erfaringer.

Elvia-lærling i mast

Vi har mange lærlinger i Elvia

Det er ikke tvil om hvor viktig det er for hele kraftbransjen at vi har engasjerte, nysgjerrige og drevne lærlinger. Derfor har Elvia til enhver tid rundt 15-20 lærlinger ute i felten.

Ansatte i Elvia presenterer

Møt ansatte i Elvia

I Elvia er mulighetene mange, og våre ansatte fyller et bredt spekter av roller og personligheter. Her kan du lese intervjuer, få vite mer om personene bak Elvia og hvem de er.

kvinner i elvia. Foto

I Elvia heier vi på likestilling, mangfold og inkludering

I Elvia har vi lenge jobbet aktivt for mangfold og likestilling på arbeidsplassen, og det skal vi fortsette med. Hos oss er det mange dyktige kvinner som i ulike fagfelt bidrar til å drive kraftbransjen videre. Derfor markerer vi årets kvinnedag med å snakke med to av dem.

Pride Elvia. Foto

Pride minner oss om hvor viktig det er å gi hverandre takhøyde og trygghet på arbeidsplassen

Pride 2022 er året Elvia kickstarter likestilling, mangfold og inkluderingsarbeidet med en egen arbeidsgruppe som jobber for saken året rundt. Initiativet oppsto som et ønske om å vise at Elvia kontinuerlig jobber for at alle skal føle seg inkludert, respektert og hørt på jobb.