Jobb i Elvia

Elvia tilbyr et bredt spekter av ulike stillinger. Alt fra energimontører til IT-folk passer inn hos oss. Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Elvia og hvilke stillinger vi kan tilby.

Vil du starte med å se en film om oss? Husk å ha på lyd!
Noen står og prater på kontoret. Foto

Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange, og vi har et bredt spekter av folk, fag og stillinger.

Ansatte i Elvia. foto

Student eller nyutdannet?

I Elvia er mulighetene mange. Hos oss har vi medarbeidere i et bredt spekter, både når det kommer til oppgaver, roller, kunnskap og erfaringer.

Ansatte i Elvia presenterer

Møt ansatte i Elvia

I Elvia er mulighetene mange, og våre ansatte fyller et bredt spekter av roller og personligheter. Her kan du lese intervjuer, få vite mer om personene bak Elvia og hvem de er.

Lærlinger i elvia. Foto

Lærling i Elvia

Elvia fokuserer på at du får grundig opplæring ‒ både ute i praksis, og teorien du trenger for å bli en dyktig energimontør.

Elvia ansatte på karrieredager. Foto

Karrieredager

Lurer du på hva vi tilbyr? På karrieredagene kan du møte Elvia og Eidsiva på flere steder.

Pride Elvia. Foto

Pride minner oss om hvor viktig det er å gi hverandre takhøyde og trygghet på arbeidsplassen

I Elvia markerer vi Pride for å vise hvor viktig det er å gi hverandre takhøyde og trygghet på jobben. Vi er derfor en egen arbeidsgruppe som jobber for likestilling, mangfold og inkludering året rundt.

kvinner i elvia. Foto

I Elvia heier vi på likestilling, mangfold og inkludering

I Elvia har vi lenge jobbet aktivt for mangfold og likestilling på arbeidsplassen, og det skal vi fortsette med. Hos oss er det mange dyktige kvinner som i ulike fagfelt bidrar til å drive kraftbransjen videre. Derfor markerer vi årets kvinnedag med å snakke med to av dem.