Student eller nyutdannet?

I Elvia er mulighetene mange. Hos oss har vi medarbeidere i et bredt spekter, både når det kommer til oppgaver, roller, kunnskap og erfaringer. 

Hver eneste dag sørger vi for at over 2 millioner nordmenn har strøm i stikkontakten.

Hos oss jobber alt fra IT-folk til energimontører, regnskapsførere, nettplanleggere og markedsførere, men felles for våre ansatte er at skaperkraft og endringskraft står sentralt.

Mann på Elviakontoret

Summer Internship i Elvia åpner for mange muligheter

Hver sommer tar vi i Elvia imot sommerstudenter som får bryne seg på ulike problemstillinger i prosjekter, eller i avdelinger. Flere har fått jobb hos oss etter endt Internship, så det kan faktisk være en vei inn.

Dame i elvia.Foto

Elvia trainee

Vi er nå for første gang på jakt etter egne Elvia-Traineer. Dette er en unik mulighet for deg som er nyutdannet til å få en fast stilling i Elvia.

Noen står og prater på kontoret. Foto

Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange, og vi har et bredt spekter av folk, fag og stillinger.

Ansatte i Elvia. foto

Trainee Innlandet

Trainee Innlandet er et tverrfaglig traineeprogram hvor du får jobbe i opptil tre forskjellige bedrifter i løpet av to år.

Likevekt mellom kjønn i møterom hos Elvia

Bransjen vår trenger flere kvinner

Selv om det ikke er et mål i seg selv å ha likevekt mellom kjønn i Elvia, tror vi likevel at flere kvinner sitter på kompetanse som vi trenger for å kunne løse vårt viktige samfunnsoppdrag.

Kritisk infrastruktur Elviajpg

Utviklingsmuligheter for ansatte

For oss i Elvia er det viktig at ansatte som har lyst eller ønsker, skal ha muligheten til kontinuerlig utvikling – både faglig og personlig.

Ansatte i Elvia presenterer

Møt ansatte i Elvia

I Elvia er mulighetene mange, og våre ansatte fyller et bredt spekter av roller og personligheter. Her kan du lese intervjuer, få vite mer om personene bak Elvia og hvem de er.