Utviklingsmuligheter for ansatte

For oss i Elvia er det viktig at ansatte som har lyst eller ønsker, skal ha muligheten til kontinuerlig utvikling – både faglig og personlig. Derfor jobber vi hele tiden med å tilrettelegge for nettopp dette allerede din første arbeidsdag i hos oss.

Skaperkraft, endringskraft og resultater krever at vi har fornøyde ansatte. For å få til dette jobber vi med å tilrettelegge for at du som medarbeider skal kunne utvikle deg i jobben din og ha spennende arbeidsoppgaver i hverdagen.

For å få til dette jobber vi mye med intern mobilitet og tverrfaglige prosjekter. Vi mener at kompetanse bygges gjennom relevante utfordringer og nytt ansvar, og dette har vi mulighet til i vårt store selskap. 

Introduksjon for nyansatte

Alle nyansatte i Elvia deltar på et introduksjonskurs som gir deg god innsikt i hvordan vi er organisert, samfunnsoppdraget vårt, de viktigste ansvarsområdene og viktige fokusområder framover. For deg som er ny i Elvia blir dette også en fin og viktig arena å utvikle nettverk internt. Vi har god erfaring med at det interne nettverket våre medarbeidere blir en del av gir økt kunnskap på tvers av organisasjonen, styrker kompetanseoverføring og skaper gode karrieremuligheter i Elvia. 

Lurer du på hva slags folk som jobber hos oss? Møt noen av folka våre her.

Støtte til videreutdanning

Vi ønsker å bidra og legge til rette for at ansatte og tillitsvalgte som ønsker å utvikle seg eller ta videreutdannelse skal kunne søke om støtte til det. I Elvia har vi derfor etablert et eget utviklingsfond som skal bidra til å fremme utviklingen av det faglige og personlige kompetansenivået. 

Våre egne utviklingsprogrammer 

For å ivareta og videreutvikle våre Elvia-medarbeidere på best mulig måte har vi ulike programmer internt i selskapet. Disse programmene er tilpasset basert på hvilket nivå du befinner deg på. For eksempel om du er ny i lederrollen eller om du ønsker å bli enda bedre i jobben din. 

Lyst til å jobbe hos oss? Sjekk ut ledige stillinger hos oss her

Noen står og prater på kontoret. Foto

Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange, og vi har et bredt spekter av folk, fag og stillinger.

Samfunnsansvar i Elvia. Foto

Vår samfunnsrolle

Elvia leverer strøm i Oslo, Innlandet, Akershus og Østfold. Vår samfunnsrolle handler om mer enn å sørge for at kaffetrakteren virker om morgenen. En sikker strømforsyning inkluderer også bærekraftige og energieffektive løsninger for en elektrisk fremtid.