Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange. På denne siden kan du lese eksempler på ulike stillinger vi lyser ut, kompetanse vi ofte ser etter og ledige stillinger.

Hos oss har vi medarbeidere i et bredt spekter, både når det kommer til oppgaver, roller, kunnskap og erfaringer. I Elvia jobber alt fra IT-folk til energimontører, regnskapsførere, nettplanleggere og markedsførere, men felles for våre ansatte er at skaperkraft og endringskraft står sentralt. I tillegg liker vi å si at jobben vi gjør ikke overlater noe til tilfeldighetene. Lurer du på hva slags folk som jobber hos oss? Bli kjent med noen av våre medarbeidere her. 

Vi har med andre ord et ganske bredt spekter av folk, fag og stillinger. Under kan du lese noen eksempler på stillinger vi har lyst ut tidligere.

Lyst til å jobbe hos oss? Sjekk ut ledige stillinger i Elvia her.

Summer Internship

Hvert år søker vi etter engasjerte studenter som vil være med på å utvikle Elvia. Vi er i en spennende utviklingsperiode hvor det satses mye på ny teknologi for å møte de endringene og kravene kraftbransjen står overfor. 

De studentene som søker på Summer Internship hos Elvia får muligheten til å påvirke og utfordre i prosjekter og måten vi jobber på når det kommer til alt fra digitalisering, effektivisering og gode kundeopplevelser. 

Stillinger til Summer Internship lyses ut i januar-mars. 

IT

Elvia har som mål å etablere energibransjens beste IT-løsninger som nyttiggjør seg av skytjenester og spissede applikasjoner. De siste årene har det vært en rivende utvikling på standardløsninger knyttet mot å håndtere data på en sikker og skalerbar måte, samtidig som de fortsatt vil utvikle egne løsninger der det er strategisk riktig. 

Vi trenger folk som kan være med å bidra til denne reisen ved å synliggjøre veivalg, tekniske muligheter og se konsekvenser.  

Energimontør

Vi får stadig flere kunder og våre kunder får stadig en mer elektrifisert hverdag. Det økende behovet for en sikker strømforsyning betyr også at vi som nettselskap får flere og mer krevende oppgaver. For å kunne møte en økende kundemasse og arbeidsmengde, trenger vi dyktige energimontører som har gode kommunikasjonsegenskaper og er problemløsere – ofte under vanskelige forhold.

Lærling

Vi synes det er positivt at flere unge søker yrkesrettet utdannelse og lærlingplass innen kraftbransjen. Vi søker med jevne mellomrom lærlinger til ulike avdelinger hos oss. 
Les mer om hvordan det er å være lærling hos oss her!

Som lærling i Elvia får du opplæring i drift, vedlikehold og utbygging av vårt strømnett og føres frem til fagprøve i samsvar med en opplæringsplan. 

Her kan du finne tips til hvordan du søker lærlingplass og hvordan få lærlingplass.

Kundeservice

Gode kundeopplevelser og kundereiser står stadig sterkere i fokus – også hos oss. Det krever i tillegg mer av vår bransje, oss som nettselskap og våre ansatte. 

I løpet av et år snakker vi med ca 400.000 av våre kunder og spørsmålene handler om alt fra strømforbruk og faktura til mer komplekse spørsmål om vedlikehold av strømnettet. På denne avdelingen er det ofte høyt tempo både på telefon og chat. For å jobbe her må du like at det skjer ting, like å snakke med mennesker, være serviceinnstilt og lærevillig. 

I dag har vi kundeservice lokalisert på Hamar, i Kongsvinger og på Skøyen i Oslo.

Nettplanlegger

Nettplanlegger har ansvaret for utbygging av strømnettet i forbindelse med kunders behov for ny strømforsyning eller økt forbruk. Hovedoppgaven til våre nettplanleggere er å planlegge og dimensjonere strømnettet slik at det blir optimalt dimensjonert – både kostnads- og bruksmessig, i tillegg til å sørge for at det blir bygget riktig. 

Som nettplanlegger jobber du mye med både store og små prosjekter sammen med kunder og har løpende kontakt med leverandører.

Om oss

Elvia er ansvarlige for å sikre at nesten to millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo har strøm i stikkontakten.

Vårt strømnett

Elvia er ansvarlig for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i Innlandet, Viken og Oslo. Vi sørger for at over 2 millioner mennesker er koblet på strømnettet hver dag.

Våre eiere

Elvia er et resultat sammenslåingen av nettselskapene Hafslund Nett og Eidsiva Nett, som var hovedvirksomhetene til Eidsiva Energi og Hafslund E-CO.