Hva er Elvia?

Elvia er resultatet av to nettselskaper som har gått sammen for å gi enda mer positiv energi til strømnettet – og dermed sørge for at du kan fortsette å koble deg opp gjennom det magiske PÅ.

Hver eneste dag sørger vi for at over 2 millioner nordmenn har strøm i stikkontakten. Om du har strømforsyning eller ikke er noe du skal slippe å tenke på – det gjør Elvia for deg. Vi gir deg i tillegg sikkerheten i at du skal kunne være i en elektrisk hverdag og i en elektrisk fremtid.

Elvia sørger for at samfunnet er PÅ

Vi tenker ofte ikke over at strøm faktisk omgir oss hele tiden – ikke bare hjemme, men også ellers. Strømmen fraktes rundt via strømnettet, selve ryggraden i kraftsystemet. Strømnettet som Elvia drifter er en viktig del av den samfunnskritiske infrastrukturen og er overalt der vi ferdes. 

Elvia er tilstede når du shopper på kjøpesentre, jobber på kontoret og reiser med hovedstadens trikker, t-baner og nye elektriske busser. Vi forsyner strøm til fjøs og meierier, kornproduksjon og tømmerdrift. Elvia skrur på hverdagen, skrur på festen, sørger for at kjøkkenet på restauranten er i gang, og at stadion lyser opp så utøvere og publikum får med seg øyeblikkene de aldri glemmer.

Dette får vi til fordi alle som jobber i Elvia er PÅ: 

  • Vi er PÅ når vi skal hjelpe kundene våre, enten det er å rydde trær av linjer etter ekstremvær eller sikre samfunnskritiske funksjoner under en krise.

  • Vi er PÅ når vi stadig ser etter nye muligheter, innovasjon og fremtidsrettede løsninger som skal sikre en elektrisk og bærekraftig fremtid. 

  • Vi er PÅ når vi fortsetter å levere strøm i kontakten til over 2 millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo – hver dag, hele året. 

Det er ingen tvil om at fremtiden er elektrisk. Med Elvia kan du være trygg på at du, og alle rundt deg, får kontinuerlig tilgang til strøm – og kan fortsette å være .

Video kan ikke vises

Du må godta bruk av funksjonelle cookies for å kunne spille av video.

Ansatte i Elvia presenterer

Ansatte i Elvia

I Elvia er mulighetene mange, og våre ansatte fyller et bredt spekter av roller og personligheter. Her kan du lese intervjuer, få vite mer om personene bak Elvia og hvem de er.

Kvinnelig ansatt i Elvia

Jobb i Elvia

Elvia tilbyr et bredt spekter av ulike stillinger. Alt fra energimontører til IT-folk passer inn hos oss. Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Elvia og hvilke stillinger vi kan tilby.

Hvem er Elvia?

Hafslund Nett og Eidsiva Nett ruster opp, og har sammen startet Norges nyeste eventyr i nettbransjen: Elvia.

Vårt strømnett

Elvia er ansvarlig for drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i Innlandet, Viken og Oslo. Vi sørger for at over 2 millioner mennesker er koblet på strømnettet hver dag.

Våre eiere

Elvia er et resultat sammenslåingen av nettselskapene Hafslund Nett og Eidsiva Nett, som var hovedvirksomhetene til Eidsiva Energi og Hafslund E-CO.