Et variert spekter av jobber i Elvia

I Elvia jobber alt fra IT-folk til energimontører, regnskapsførere, nettplanleggere og markedsførere. Her kan du lese noen eksempler på stillinger vi har lyst ut tidligere.

Summer Internship

Hvert år søker vi etter engasjerte studenter som vil være med på å utvikle Elvia. Vi er i en spennende utviklingsperiode hvor det satses mye på ny teknologi for å møte de endringene og kravene kraftbransjen står overfor. 

De studentene som søker på Summer Internship hos Elvia får muligheten til å påvirke og utfordre i prosjekter og måten vi jobber på når det kommer til alt fra digitalisering, effektivisering og gode kundeopplevelser. 

Stillinger til Summer Internship lyses ut i januar-mars. Les mer Summer Internship i Elvia.

IT

Elvia har som mål å etablere energibransjens beste IT-løsninger som nyttiggjør seg av skytjenester og spissede applikasjoner. De siste årene har det vært en rivende utvikling på standardløsninger knyttet mot å håndtere data på en sikker og skalerbar måte, samtidig som de fortsatt vil utvikle egne løsninger der det er strategisk riktig. 

Vi trenger folk som kan være med å bidra til denne reisen ved å synliggjøre veivalg, tekniske muligheter og se konsekvenser.  

Energimontør

Vi får stadig flere kunder og våre kunder får stadig en mer elektrifisert hverdag. Det økende behovet for en sikker strømforsyning betyr også at vi som nettselskap får flere og mer krevende oppgaver. For å kunne møte en økende kundemasse og arbeidsmengde, trenger vi dyktige energimontører som har gode kommunikasjonsegenskaper og er problemløsere – ofte under vanskelige forhold.

Lærling

Vi synes det er positivt at flere unge søker yrkesrettet utdannelse og lærlingplass innen kraftbransjen. Vi søker med jevne mellomrom lærlinger til ulike avdelinger hos oss. Les mer om hvordan det er å være lærling hos oss.

Som lærling i Elvia får du opplæring i drift, vedlikehold og utbygging av vårt strømnett og føres frem til fagprøve i samsvar med en opplæringsplan. 

Her kan du finne tips til hvordan du søker lærlingplass og hvordan få lærlingplass.

Kundeservice

Gode kundeopplevelser og kundereiser står stadig sterkere i fokus – også hos oss. Det krever i tillegg mer av vår bransje, oss som nettselskap og våre ansatte. 

I løpet av et år snakker vi med ca 400.000 av våre kunder og spørsmålene handler om alt fra strømforbruk og faktura til mer komplekse spørsmål om vedlikehold av strømnettet. På denne avdelingen er det ofte høyt tempo både på telefon og chat. For å jobbe her må du like at det skjer ting, like å snakke med mennesker, være serviceinnstilt og lærevillig. Kundeservice er lokalisert på Elvias kontor på Hamar.

Nettplanlegger

Nettplanlegger har ansvaret for utbygging av strømnettet i forbindelse med kunders behov for ny strømforsyning eller økt forbruk. Hovedoppgaven til våre nettplanleggere er å planlegge og dimensjonere strømnettet slik at det blir optimalt dimensjonert – både kostnads- og bruksmessig, i tillegg til å sørge for at det blir bygget riktig. 

Som nettplanlegger jobber du mye med både store og små prosjekter sammen med kunder og har løpende kontakt med leverandører.

Lyst til å jobbe hos oss? Sjekk ut ledige stillinger i Elvia her.

Noen står og prater på kontoret. Foto

Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange, og vi har et bredt spekter av folk, fag og stillinger.

Samfunnsansvar i Elvia. Foto

Vår samfunnsrolle

Elvia leverer strøm i Oslo, Innlandet, Akershus og Østfold. Vår samfunnsrolle handler om mer enn å sørge for at kaffetrakteren virker om morgenen. En sikker strømforsyning inkluderer også bærekraftige og energieffektive løsninger for en elektrisk fremtid.