Slik logger du inn på Min side hos Elvia

For trygg og enkel pålogging på Min side bør du logge inn med BankID. Her kan du lese mer om pålogging med BankID og funksjoner inne på Min side på Elvia.

Fordeler med pålogging med BankID

BankID har i løpet av de siste årene blitt en av de mest bruke innloggingsmetodene i Norge og er en innloggingsmetode mange nordmenn allerede har god kjennskap til enten gjennom NAV, Skatteetaten eller bankforhold. BankID er en av de beste måtene å sikre autentisering av brukere, personopplysninger, forbruksdata og at andre ikke får tilgang til ditt kundeforhold.

Slik logger du inn på Min side hos Elvia med BankID

Vi bruker BankID og personnummer for å koble deg som logger inn og kundeforholdet ditt som vi har i vår database. Hvis du aldri har brukt Min side på Elvia før må du opprette en bruker. Når du skal opprette en bruker eller logge inn for første gang må du logge inn med personnummer og BankID. Etter at du har opprettet en bruker kan du velge å fortsette med BankID eller du kan opprette innlogging med e-post og passord.

For å logge inn med BankID trenger du fødselsnummer, kodebrikke eller kodekort fra banken din. Du kan også logge inn med bankID på mobil.

  • Klikk på Min side

  • Velg logg inn som privatperson

  • Velg bankID eller bankID på mobil

  • Fyll ut med din personinformasjon og kode/passord

For å kunne logge inn med BankID på mobil må du ha en nettbankavtale med BankID og kodebrikke. Det er kun banken som har gitt deg BankID som kan aktivere BankID på mobil.
Når du har aktivert BankID på mobil, vil mobilen din fungere som et alternativ til kodebrikke. Er du usikker på om du har aktivert BankID på mobil må du kontakte banken din.

Forbruk og sparing

De aller fleste bruker strøm hjemme hos seg selv uten å tenke noe særlig over forbruket. Men med stadig flere apparater og elektroniske dingser rundt oss kan det lønne seg å være bevisst på husholdningens strømforbruk.

Gi andre tilgang til eget forbruk via Min side

En annen ting som er nytt på Min side er at man nå kan gi andre brukere, som for eksempel samboer, foreldre, barn eller leieboer, tilgang til eget kundeforhold.

Dette gjøres ved at for eksempel samboer logger inn på Min side på Elvia med BankID. Her ber andre om tilgang ved å legge inn telefonnummeret til eier. Den som står som eier får tilsendt en SMS med link til egen Min side hvor tilgangsforespørselen kan godkjennes.
Eier kan ikke gi tilganger uten at det er sendt forespørsel fra andre som vil ha tilgang.  

Logg inn på Min side som bedriftskunde? 

Hvis du skal opprette en bruker til Min side på vegne av bedriften du jobber i, trenger du et målernummer og bedriftens kundenummer hos Elvia. Denne informasjonen, som du finner på f.eks. faktura fra oss eller din strømleverandør, bruker du til å opprette bruker tilknyttet bedriftens kundeforhold. Fyll inn e-postadressen du har på jobb, passordet kan du selv bestemme.

Kom i gang med den nye innloggingen og funksjonene i Min side.