Jobb og karriere i Elvia

Vårt mål er å tilby deg en arbeidsplass der du får mulighet til å bryne deg på spennende utfordringer i selskap med kollegaer som spiller deg god, og der vi har et tydelig mål for hvor vi skal som organisasjon.

Sammen har vi kraft til å forandre og spiller en viktig nøkkelrolle i å utvikle og sikre det elektriske samfunnet.

Vi jobber for det magiske på – hver dag

Det er ingen tilfeldighet at at våre tjenester sees på som en selvfølge i hverdagen. Vår leveranse er helt avgjørende for samfunnet; alt fra at du skal kunne slå på kaffetrakteren på morgenen til at kirurger har lys på operasjonssalen. Hverdagen til nordmenn blir mer og mer elektrisk og det krever mer av oss som nettselskap, både når det kommer til teknologiske løsninger og kunders behov – i dag og for fremtiden. 

Elvia er ansvarlig for at nesten 2 millioner mennesker får strøm i kontakten hver eneste dag. Dette er et samfunnsoppdrag vi tar på største alvor. Derfor må vi også ha folk som har lyst til å ha ansvar, skaperkraft og liker å bli utfordret faglig. Er det deg? Her kan du sjekke ut ledige stillinger og hva slags folk vi er på jakt etter. 

3 gode grunner til å jobbe i Elvia

  1. Vi er et arbeidssted med stor verdi. Vi bidrar til verdiskaping i samfunnet og jobber for en bærekraftig og klimavennlig fremtid

  2. Vi har store fagmiljøer. Med over 800 ansatte på tvers av Østlandet er det ingen tilfeldighet at vi har mange av de beste hodene i bransjen. Her har du alle muligheter til å utvikle deg faglig og lære fra de beste

  3. Vi tror på å gi medarbeidere ansvar, ikke detaljstyring. Vår erfaring er at våre ansatte presterer best når de tar ansvar og blir utfordret både på faglig og personlig utvikling. Er du nysgjerrig av natur, liker fleksibilitet, liker å finne løsninger og levere resultater alene og sammen med andre? Da vil du trives hos oss! 

Noen står og prater på kontoret. Foto

Ledige stillinger

I Elvia er mulighetene mange, og vi har et bredt spekter av folk, fag og stillinger.

Samfunnsansvar i Elvia. Foto

Vår samfunnsrolle

Elvia leverer strøm i Oslo, Innlandet, Akershus og Østfold. Vår samfunnsrolle handler om mer enn å sørge for at kaffetrakteren virker om morgenen. En sikker strømforsyning inkluderer også bærekraftige og energieffektive løsninger for en elektrisk fremtid.