Tekniske spørsmål

Planlegger du å gjøre noe med det elektriske anlegget hjemme? Start med å kontakte en elektriker aller først.

I Elvirksomhetsregisteret finner du oversikt over godkjente elektrikere du kan velge mellom.

Tilknytning av større prosjekter?

Bygging av et nytt boligfelt, næringsområde, industri (datasentre) etc., ønske om utslippsfri byggeplass eller tilknytning av større produksjonsenheter til nettet - i alle disse tilfellene foregår hele tilknytningsprosessen via oss i Elvia. Les mer om tilknytningsprosessen eller gå rett til skjema.

Her kan du melde ifra om:

Når skal du kontakte Elvia?

Ofte trenger du ikke kontakte oss i det hele tatt. De fleste spørsmål om nettilknytning, oppgradering av sikringsstørrelse eller kapasitet, omlegging fra 1-fas til 3-fas, eller andre endringer i det elektriske anlegget ditt, kan en installatør svare på og hjelpe deg med å sende inn søknad til Elvia. Det samme gjelder tema som mange er opptatt av for eksempel solceller og produksjon av strøm eller installering av lader til elbil.

Hvis du ikke finner informasjon om det du lurer på, eller har andre tekniske spørsmål om installasjoner i strømnettet, så ring vårt tekniske kundesenter på 21 49 50 68, eller send oss din tekniske henvendelse her.

Vi gjør oppmerksom på at tekniske henvendelser er underlagt Offentlighetsloven, så ikke ta med personinfo eller annet som ikke er relevant for saken. Les mer om offentlig journal her.