Kundeservice

Trenger du hjelp med ditt private kundeforhold eller din bedrifts kundeforhold?

Chat

Ønsker du å chatte med oss angående ditt private kundeforhold eller din bedrifts kundeforhold kan du trykke på boblen nede i høyre hjørne. Det er fint om du har kundenummer, målernummer eller målepunkt-ID tilgjengelig når du tar kontakt, slik at vi kan hjelpe deg best mulig.

Privat

Trenger du hjelp eller har du spørsmål om ditt private kundeforhold?
Ta kontakt her

Bedrift

Trenger du hjelp eller har du spørsmål om din bedrifts kundeforhold?
Ta kontakt her


Ønsker du å ringe?

Hvis du vil snakke med en kunderådgiver på telefon kan du ringe Elvia på 02024 (*)

Våre åpningstider er mandag til fredag 09.00-16.00.

* Tidligere kostet det gjerne flere kroner i minuttet å ringe til et 5-siftret telefonnummer, men i 2019 ble det innført regulering for priser for å ringe 5-sifrede nummer. Nå følger det normal takst som du har hos din mobiloperatør. Du kan lese mer om reguleringen her.

Følg Elvia på sosiale medier

Elvia på Facebook 
Facebook-siden vår kan du stille oss spørsmål om ditt kundeforhold. Her deler vi jevnlig innhold som tar for seg temaer som for eksempel smart forbruk og elsikkerhet. Følg oss på Facebook.

Elvia på LinkedIn
På LinkedIn kan du bli bedre kjent med oss som jobber i Elvia. Her gir vi et innblikk i kompetansen til folka våre og deler nyheter og innovasjon fra kraftbransjen. 

Elvia på Youtube
På vår Youtube-kanal kan du se våre merkevarefilmer. Fremover håper vi også at vi skal få delt noen tips og triks rundt smart forbruk og andre temaer.