Kundeservice

Trenger du hjelp med ditt private kundeforhold eller din bedrifts kundeforhold?

Chat

Ønsker du å chatte med oss, trykk på boblen nede i høyre hjørne, eller her. Det er fint om du har kundenummer, målernummer eller målepunkt-ID tilgjengelig når du tar kontakt, slik at vi kan hjelpe deg best mulig.

E-post

Trenger du hjelp eller har du spørsmål om ditt kundeforhold? Skriv til oss som privatkunde eller bedriftskunde.

Telefon

Hvis du vil snakke med en kunderådgiver kan du ringe Elvia på telefon 02024
(5-sifret telefonnummer fikk normal takst igjen i 2019, mer om reguleringen her).

Våre åpningstider er mandag til fredag 09.00-16.00.

Ringer du fra utlandet? Calling from abroad?

Hvis du ikke kan ringe til vårt kortnummer fordi du befinner deg utenlands, så kan du treffe kunderådgivere på telefon 22 20 20 24

Lurer du på noe om?

Følg Elvia på sosiale medier

Elvia på Facebook 
Facebook-siden vår kan du stille oss spørsmål om ditt kundeforhold. Her deler vi jevnlig innhold som tar for seg temaer som for eksempel smart forbruk og elsikkerhet. Følg oss på Facebook.

Elvia på LinkedIn
LinkedIn kan du bli bedre kjent med oss som jobber i Elvia. Her gir vi et innblikk i kompetansen til folka våre og deler nyheter og innovasjon fra kraftbransjen. 

Elvia på Youtube
På vår Youtube-kanal kan du se våre merkevarefilmer. Fremover håper vi også at vi skal få delt noen tips og triks rundt smart forbruk og andre temaer.

bruker_mobiltelefon

Vår app: Elvia rett i lomma

Med Elvia-appen får du oversikt og kontroll over strømforbruket ditt. Her finner du mer informasjon om appen vår og hvordan du laster den ned.

Kvinne sitter ved bordet med ipad og logger inn på elvia.no

Se din oversikt på Min side

På Min side finner du ditt forbruk, dine fakturaunderlag og du kan åpne HAN-porten.

Bytte_lyspaere

Oppussing og bygging

Det er alltid spennende med et nytt oppussingsprosjekt, men det er ikke alt du kan eller bør gjøre på egen hånd – spesielt ikke når det gjelder elektrisk arbeid. Hvis du planlegger å bygge terrasse, garasje eller et lite tilbygg kan det for eksempel få store konsekvenser hvis du graver feil og forårsaker brudd på strømkabler. Sett deg inn i hva du kan og ikke kan gjøre selv på forhånd, så slipper du ubehagelige overraskelser.